Optiikka Juurinen Oy

Optiikan ja terveydenhuollon luotettava kumppani

Optiikka Juurinen Oy aloitti toimintansa silmälasikehysten, suurennuslasien sekä optisten pientarvikkeiden edustajana. Tuotteiden valikoima laajeni pian muiden optiikan alan tuotteiden ohella myös terveydenhuoltoalan tuotteisiin. Vuonna 2008 yritys luopui silmä- ja aurinkolasikaupasta, jonka jälkeen Optiikka Juurinen Oy on erikoistunut linsseihin ja optisiin tutkimuslaitteisiin, turvallisuustarvikkeisiin sekä terveydenhoitotuotteisiin.
Nykyisin edustamme optisen ja terveydenhuoltoalan johtavien valmistajien ja toimittajien tuotteita Suomessa. Vastaamme edustamiemme tuotteiden käyttökoulutuksesta sekä huollosta. Olemme asiakkaamme asiantuntijatukena tuotteen koko elinkaaren ajan.

Asiantuntijamme

Asiantunteva henkilökuntamme tarjoaa oikeat ratkaisut haastaviinkin tarpeisiin.

Timo Juurinen

Timo Juurinen

Optiikka Juurinen Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Timo Juurinen on työskennellyt optiikan parissa Englannissa ja Saksassa sekä suomalaisten optiikan alan yritysten palveluksessa. Vuonna 1998 Timo siirtyi optiikan tukkupuolelta yrittäjäksi perustaessaan Optiikka Juurinen Oy:n. Hän on rakentanut yrityksestä optiikan täyden palvelun tavaratalon, josta asiakkaat saavat hyvää palvelua, laajan valikoiman tuotteita ja oikeita ratkaisuja haastaviinkin tilanteisiin.

Aulikki Juurinen

Aulikki Juurinen

Aulikki Juurinen on työskennellyt Optiikka Juurinen Oy:n palveluksessa vuodesta 2002 lähtien. Aiempaa työkokemusta hänellä on muun muassa optiikan tuotannosta suomalaisten optiikan alan yritysten palveluksessa ja työhistoriaa on kertynyt myös tukkukaupan alueelta.

Elena Rissanen

Elena Rissanen

Elena Rissanen liittyi Optiikka Juurinen Oy:n henkilökuntaan vuonna 2005. Hän on koulutukseltaan merkonomi ja aiemmin työskennellyt vaatetusalalla. Optiikka Juurinen Oy:ssä Elena vastaa tuontikaupan hoitamisesta, myynti- ja ostoreskontrasta, laskutuksesta, asiakaspalvelusta sekä yleisistä konttorirutiineista.

Teo Juurinen

Teo Juurinen

Teo Juurinen aloitti oppisopimuskoulutuksessa Optiikka Juurisella toukokuussa 2019. Hän on aikaisemmin työskennellyt myynti- ja asiakastehtävissä lähinnä puhelinmyynnissä. Teon tehtävänä on tutustua kokonaisvaltaisesti yritykseen ja sen kehittämiseen ja hän tulee aluksi osallistumaan asiakaspalveluun, verkkosivujen päivittämiseen, tuontikaupan rutiineihin ja myyntityöhön.