Vapauta yrityksen käteisvarat liiketoiminnan kehittämiseen !

Jaamme Ikano Bank´in arvot Optiikka Juurisessa   

optiikka-juurinen-logo-2

Optiikan ja terveydenhoitoalan luotettava kumppani

Olemme löytäneet vihdoin ”sielunkumppanin”, jonka arvomaailma nykyisessä kovassa liikemaailmassa vastaa omaamme. Olemme perjantaina 30.9.2016 tehneet yhteistyösopimuksen Ikano Bank Oy:n kanssa ja voimme nyt tarjota asiakkaillemme laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia rahoitusratkaisuja yrityksesi hankintoihin.

Arvomme

ikanobank-logo

Rahoitusratkaisut yrityksellesi

Visiomme on luoda mahdollisuuksia parempaan elämään. Kaikkea Ikanon liiketoimintaa ohjaa kolme perusarvoa: maalaisjärki, yhdessä tekeminen ja rohkeus toimia toisin. Nämä arvot tukevat lupaustamme reiluista ehdoista.

Maalaisjärki

Maalaisjärki on osa perintöämme ja yrityskulttuuriamme. Meillä on käytännönläheinen ja kustannustietoinen lähestymistapa liiketoimintaan. Me uskomme, että mitä yksinkertaisemmat säännöt, sitä luontevampaa niiden kanssa on työskennellä.

Yhdessä tekeminen

Ikanolle on ominaista ihmiset, jotka tekevät yhteistyötä ja kunnioittavat toistensa työpanosta. Me luomme työympäristön, jossa jokainen henkilö on tärkeä, ja jossa kaikki jakavat keskenään arvokasta tietoa, kokemuksia ja hyviä ideoita. Kuuntelemme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme ja otamme heistä oppia. Kuljemme yhdessä eteenpäin kehityksen tiellä.

Rohkeus toimia toisin

Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia, parempia tapoja toteuttaa liiketoimintaamme ja luoda asiakkaillemme lisäarvoa. Päästäksemme tähän meidän täytyy uskaltaa toimia toisin, ja kysyä ”miksi?” Ajattelemme uusilla tavoilla, jotta voisimme pysyä askeleen edellä, edistää liiketoimintaamme, vähentää kuluja, auttaa kasvattamaan yhteistyökumppaneidemme kilpailukykyä ja kannattavuutta ja parantaa asiakkaidemme jokapäiväistä elämää.

leasing-kuva

Liiketoimintasuunnitelma auttaa toimintasi kehittämiseen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa