Piilolinssit

Tämä on Miru, vallankumouksellinen uusi piilolinssi Japanista.

Päämiehemme, japanilainen Menicon on maailman johtavia RGP eli happealäpäisevien puolikovien piilolinssien valmistaja. Menicon on kehittänyt myös uuden Miru-tuoteperheen pehmeille piilolinsseille. Mirun kuuden linssin paketti on vain luottokortin kokoinen. Kehitetty minimoimaan piilolinssien sisäpintaan liittyvä kontaminaatiovaara. Easyfit sovitusohjelma – et tarvitse enää sovituslinssejä.

All/1/2/3/

Ominaisuudet

Ensimmäisenä huomion kiinnittää Miru 1 day Menicon Flat Packin superohut pakkaus. Pakkaus on paksuudeltaan vain yhden millimetrin. Pakkaus on suunniteltu helpottamaan piilolinssien käsittelyä ja minimoimaan kontaminaation vaaran. Miru 1 day Menicon -piilolinssi on kuplapakkauksessa ulkopuoli ylöspäin ja linssin ottaminen ulos on helppoa yhdellä liikkeellä. Linssi tulee ulos pakkauksesta aina oikein päin ja linssin sisäpuolta ei pysty koskettamaan, jolloin rasvojen ja haitallisten mikro-organismien pääseminen linssin ja silmän väliin vältetään. Miru 1 day Menicon valmistetaan hioxifilcon A -materiaalista (HEMA-GMA) erikoismenetelmällä, joka takaan maksimaalisen kostutuksen ja kosteuden säilymisen. Miru 1 day Menicon -linssin molekyylirakenne on hyvin samanlainen kuin oligosakkaridien rakenne. Myös kyynelkalvo sisältää oligosakkarideja ja Miru- piilolinssi pystyy helposti luomaan yhteyden kyynelkalvoon. Miru 1 day Menicon -piilolinssit valmistetaan Meniconin patentoimalla CENTRAFORM Spin Casting- ja polymerisointimenetelmällä. CENTRAFORM Spin Casting mahdollistaa linssin miellyttävän ja ohuen reuna-alueen, joka vähentää vierasesineen tunnetta (hankausta) silmiä siristeltäessä. Asfäärinen muotoilu mahdollistaa kirkkaan, terävän näön ja CENTRAFORM-menetelmän ansiosta asfäärisillä Miru-piilolinsseillä on hyvin korkea optinen kuvanlaatu.

Valmistajat

Menicon on Japanin johtava piilolinssimerkki.

Vuonna 1951 perustetun Meniconin pääkonttori on Nagoyassa ja yritys työllistää maailmanlaajuisesti 1200 henkilöä. Menicon on yksi maailman suurimpia piilolinssien valmistajia ja tunnettu puolikovista happealäpäisevistä piilolinsseistä. Menicon lanseerasi Miru-piilolinssit kansainvälisille markkinoille vuonna 2013 ja Suomessa Miru-piilolinssejä edustaa Optiikka Juurinen Oy.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Optiikka Juurinen Oy
puh. +358 10 2290 670
asiakaspalvelu@optiikkajuurinen.fi

Tutustu valikoimaan verkkokaupassamme.