TAGARNO saa pääomaa kasvuun

TAGARNO saa pääomaa kasvuun

Tanskalainen rahasto Insero Horsens Foundation on sijoittanut TAGARNO´on tarkoituksenaan realisoida yhtiön kansainvälinen kasvupotentiaali. Insero omistaa helmikuusta 2015 90 % yhtiöstä ja uusi toimitusjohtaja 10 %.

“TAGARNO on mielenkiintoinen yhtiö. Se on ollut olemassa vuosikymmeniä, he ovat kehittäneet ainutlaatuisen tuotevalikoiman ja osaamispohjan, jolla heidän asiakkailleen luodaan huomattavaa hyötyä. Tutkimustemme mukaan toivomme realisoivamme yhtiön täyden potentiaalin”, kertoo Insero Horsens´in puheenjohtaja, Ulrik Kragh.

TAGARNOn pitkäaikainen omistaja ja toimitusjohtaja Eli Tømmergaard on tyytyväinen investointiin ja hän odottaa yhtiön siirtoa Insero Horsens´ille.

“Olen ylpeä voidessani jättää yhtiön sijoittajalle, joka ei ainoastaan usko liiketoimintaan vaan on myös halukas kehittämään sitä eteenpäin yhdessä taitavan henkilöstömme kanssa,” sampp Eli Tømmergaard. Hän jatkaa neuvonantajana ja hallituksen jäsenenä TAGARNO´ssa.

Sijoituksellaan TAGARNO´on, Insero Horsens julkaisee tavoitteen sijoittaa olemassaolevaan teknologiayhtiöön. Insero Horsens on juurtunut keski Tanskaan ja sillä on omaa pääomaa 603 M. DKK. Säätiö on perustettu vuonna 2008 ja TAGARNOn lisäksi Insero Horsens on tähän mennessä investoinut viiteen Insero yhtiöön, yhdeksään start-up yhtiöön ja kolmeen innovaatiokeskukseen. Lue lisää Insero Horsens

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai kommentteja, voit ottaa yhteyttä kansainväliseen myyntipäällikköön Torben BO Nielsen´iin tbn@tagarno.com tai markkinointikoordinaattori Sabine Svane´en ss@tagarno.com